Pinsen 2016

En liten ferie nærmer seg slutten! Torsdag til mandag er akkurat nok til at vi får pulsen ned og minner laget! Denne gangen fikk vi muligheten til å være sammen med familien Valle/Søvde en dag! De hadde vært i casa Valle noen dager! En kul liten fyr i Benjamin fikk vi lov å bli litt bedre kjent med ! Tempo er høyt og mye skal utforskes kjenner igjen en real utforskertrang som nok alle Valle’ene har. Vi hadde lat dag her på huset og en tur på la marina og utforsket særlig fornøyelses parken på taket. Benjamins favoritt var bilene – de måtte prøves, ses på og helst litt generell undersøkelse
👍 image
På lørdag var det fly hjem for Valle/søvde og det ble svært rolig i casa’en! Hva skulle vi finne på ? Jo vi dro og spilte paddeltennis en time før vi sløvet helt ned i huset og slappet av i solen!
image image
Kvelden var en real shoppingtur til la marina våren/sommerens garderobe tvil far og sønn ble sikret! En liten tur innom Adas favorittbutikk pull&beat var det også tid til👍
Søndag sjekket vi markedet i Polop – det var mye loppis men mye folk! Så sløvetvi litt før familien tok en treningstur i “parken” ved siden av anlegget ! Topp tur! Noen badet i bassenget (alle på 13). Ada og Tove tok en tur til guadelest å kjøpte valnøtter!
Sitrontreet har (hadde) 2 store modne sitroner – vi fikk ikke brukt dem men høstet og tar dem med hjem! Det ser ut til at det kommer mang sitroner på treet nå blir spenner neste gang!
image

image

Litt hagearbeid er det også satt av tid til! Det blomstrer og vokse i en vanvittig fart så en liten runde med klipperen må til ! Ikke noe voldsomt denne gangen det har gartneren tatt seg av 😂 Men fint er det! Det spennende nå er hvordan potteplanten vil klare seg, Kari plantet litt i april de har ser veldig fint nå – men spennende å se for neste som kommer !
image
image

Frukten er fantastisk
image
image

Vask og rydd alle hjelper til
imageimage

Leave a Reply